Firmatøj, arbejdstøj og anden profilbeklædning med tryk

Søger du arbejdstøj, firmatøj, sportstøj eller anden profilbeklædning med tryk i høj kvalitet? Så er det PVM Reklame, du skal have fat i.

Vi har stor erfaring med valg af arbejdstøj, firmatøj og sportstøj, og vi samarbejder med en række omhyggeligt udvalgte leverandører, der leverer god kvalitet til den rigtige pris. Vores leverandører følger også med i tiden og moden, så du kan roligt regne med, at dine medarbejdere bliver godt klædt på.

Vi sørger selvfølgelig for tryk på tøjet, så som logo, grafik, navn eller billeder – vi har mange års ekspertise i tekstiltryk i høj kvalitet, som holder i lang tid. Vi rådgiver gerne om farver og trykmetoder ud fra dine ønsker til profilbeklædning.

Hos PVM Reklame er det muligt at besøge os for at se tøjet og prøve det på, før du bestiller arbejdstøj, firmatøj eller anden profilbeklædning til alle dine medarbejdere. Besøg vores showroom, hvor vi har mere end 1.500 vareprøver at vise dig.
Du kan også ringe på 54 85 65 90 og få mere at vide hos Jeanette.

Arbejdstøj

Arbejdstøj skal ikke kun være praktisk og beskyttende overfor arbejdsgangen, snavs og kulde – i dag er der også stort fokus på erhvervsmode. Dine medarbejdere skal se skarpe ud, når de repræsenterer din virksomhed i professionel arbejdsbeklædning.

Hos PVM Reklame får du arbejdstøj, som både er bekvemt, funktionelt og moderne. Vores arbejdsbeklædning er alsidig og tager højde for varierende arbejdsformer. Derfor er der noget til alle typer arbejdsområder: vi leverer blandt andet erhvervsbeklædning til mekanikere, murere, håndværkere, smede, tømrere og malere.

Kontakt os allerede i dag, og bliv godt klædt på med vores professionelle arbejdsbeklædning med logotryk.

Jeanette sidder klar til at hjælpe dig på 54 85 65 90, hvis du vil høre mere.

Firmatøj

Med det rigtige firmatøj kommer dine medarbejdere til at se skarpe ud på kontoret eller i butikken.

Firmatøj dækker over en bred vifte af profiltøj, som du kan bruge i firmaet. Det kan for eksempel være, at medarbejderne i dit firma skal bære skjorte, sweatshirt, polo, t-shirt eller jakker med logo, så der ikke er tvivl om, at de repræsenterer din virksomhed. Hvis din virksomhed har stor kundekontakt (for eksempel butikker) har kunderne nemmere ved at lokalisere medarbejderne.

Det er vigtigt at vælge det rette firmatøj, så dine medarbejdere repræsenterer firmaets værdier og profil. I en uformel virksomhed vil en simpel t-shirt med logo være perfekt. Er der i stedet tale om en virksomhed med en mere formel stil, er en lækker skjorte med logo det oplagte valg.

Hos PVM Reklame finder du et stort udvalg af firmatøj til alle brancher. Vi rådgiver og hjælper gerne med at finde det perfekte firmatøj til at repræsentere din virksomhed.

Ring til Jeanette på 54 85 65 90, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du er også velkommen til at kigge forbi og se vores showroom, hvor vi kan vise dig alt vores lækre firmatøj.

Sikkerhedssko

Sko er noget af det vigtigste udstyr, dine medarbejdere har brug for.

Sikkerhedssko giver dine medarbejdere god støtte og gør, at de er godt gående hele dagen. Skoene er er forstærket med tåværn, som beskytter foden mod tryk, spidse genstande og stød.

Hos PVM Reklame har vi sikkerhedssko i mange varianter. Vi har sko og støvler til al slags vejr, med og uden snører og til både mænd og kvinder.

Kig forbi vores showroom og se vores udvalg af sikkerhedssko.
Jeanette er klar til at rådgive dig om de bedste sko til dine medarbejdere på 54 85 65 90.

Hos PVM Reklame tilbyder vi meget mere end det, du finder på vores hjemmeside. Vi skræddersyer størstedelen af vores løsninger, så har du en god idé, vil vi rigtigt gerne høre fra dig.

Har du en idé?

Så lad os gøre den til virkelighed.
Kontakt os, så tager vi en snak om mulighederne.