Gør din virksomhed synlig med lovpligtige byggepladsskilte

Byggepladsskilte eller håndværkerskilte er perfekte til at skabe synlighed om din virksomhed, når I arbejder på byggepladser.

Selvom det er SKAT, der har lavet et lovkrav om, at der skal fremstå synlig byggepladsskiltning på alle byggepladser på privat grund, er det en god mulighed for at markedsføre virksomheden. Med store synlige byggepladsskilte sikrer du, at interesserede ikke er i tvivl om, at det er jer, som står bag et aktuelt byggeprojekt.

Du kan læse mere på SKATs hjemmeside om de gældende lovkrav for opstillede byggepladsskilte – blandt andet hvilke informationer, som skal fremgå af byggepladsskiltet, samt hvor skiltene skal placeres på byggepladsen. Læs mere her: https://skat.dk/skat.aspx?oid=2090160  

Hos PVM Reklame får du ikke kun byggepladsskilte, som lever op til SKATs krav, du får også effektiv og synlig eksponering af din virksomhed.

Byggeskilte til dine behov

Vi laver byggepladsskilte i lige netop den størrelse og det materiale, som du har behov for. Fælles for alle vores mange løsninger er, at vi sørger for, at skiltene holder længe og i alt slags vejr. Vores byggepladsskilte har en lang holdbarhed og er modstandsdygtige overfor solens UV-stråler samt regn og blæst.

Vores byggepladsskilte kan fås i storformat, som for eksempel sættes på stilladser, indhegninger eller træskeletter. Store byggepladsskilte bruges ofte til større byggepladser.

Er der tale om mindre byggeprojekter eller byggepladser, kan et byggepladsskilt med jordspyd være tilstrækkeligt. Det er den type skilte, som ejendomsmæglere og håndværkere ofte benytter sig af.

Vil du i stedet hænge et stofbanner op med din virksomheds informationer, er dette også en mulighed. Vi producerer bannere i alle former og størrelser. Læs mere her. 

Tøv ikke med at kontakte os på telefon 54 85 65 90 eller mail pvm@pvm.dk for et uforpligtende tilbud og layoutforslag – eller for at få et godt råd, så du kan komme videre i din proces.

Hos PVM Reklame tilbyder vi meget mere end det, du finder på vores hjemmeside – skal vi skræddersy et tilbud til dig?

Har du en idé?

Så lad os gøre den til virkelighed.
Kontakt os, så tager vi en snak om mulighederne.