Med en bilreklame bliver din firmabil en rullende reklamesøjle

Bilreklamer er effektive til at skabe synlighed om dit brand i gadebilledet og trafikken.

Hos PVM Reklame udfører vi alle former for opgaver indenfor bilreklame. Vi laver alt lige fra logo og CVR-nummer til totalindpakning af biler, lastbiler og varevogne.

Mange virksomheder har opdaget, at det styrker brandet og giver stor synlighed, når bilflåden er dekoreret professionelt – det er simpelthen god reklame.

Du kan vise potentielle kunder, hvad virksomheden tilbyder – og når du kører rundt med bilreklame, fungerer bilen i virkeligheden som en mobil reklamesøjle.

Vi tilbyder både traditionel bildekoration og totalindpakning af alle typer køretøjer og trailere.
Læs mere om vores løsninger indenfor totalindpakning her

Med traditionel bildekoration eller bilreklame får du opklæbning af tekst, designs eller fotos i den bedste kvalitet på alle sider af bilen. Det kan for eksempel være, at du gerne vil have din virksomheds logo og oplysninger på begge sider af bilen samt bagpå, så er dette den oplagte løsning.

Vi anbefaler altid, at du som minimum placerer reklamer på bagsiden af bilen, fordi biler med potentielle kunder, der kører bag din firmabil, har bedre tid til at læse dine oplysninger. Dermed er der en større chance for, at de husker din virksomhed.

Knuthenborgpark

Indpakning

Det er blevet populært at pakke hele bilen, varevognen eller traileren ind i folie. Både fordi det giver stor opmærksomhed, og fordi folien samtidig beskytter bilens lak. Den dag, du skal sælge bilen, vil lakken stå som ny.

Der er mange muligheder, når det handler om bilindpakning. Du kan for eksempel vælge bilindpakning med print eller en ensfarvet folie. Ensfarvede folier er perfekt til, når du gerne vil have firmabiler i særlige farver, som du måske ikke finder hos bilforhandlerne.

Vi bruger kun folier i den bedste kvalitet til at pakke din bil ind. Det sikrer en lang holdbarhed, og at folien kan afmonteres igen uden at lave skader på bilen. Vores grafikere udarbejder et udkast til design af din bilreklame eller bilindpakning på baggrund af dine ønsker, så du altid kan godkende oplægget til bildekorationen, før vi går i gang.

Vi har målfaste skabeloner på alle bilmodeller. Fortæl os om dine ønsker til bildekorationen og informér os om bilernes model, årgang og farve, så vender vi tilbage med et professionelt forslag til, hvordan I kan styrke jeres brand med en flot dekoreret bilflåde.

Tøv ikke med at kontakte os på telefon 54 85 65 90 eller mail pvm@pvm.dk for et uforpligtende tilbud og layoutforslag – eller for at få et godt råd, så du kan komme videre i din proces.

Hos PVM Reklame tilbyder vi meget mere end det, du finder på vores hjemmeside. Vi skræddersyer størstedelen af vores løsninger, så har du en god idé, vil vi rigtigt gerne høre fra dig.

Har du en idé?

Så lad os gøre den til virkelighed.
Kontakt os, så tager vi en snak om mulighederne.