Vi printer og printer, så du ikke bliver overset

Hos PVM Reklame printer vi på ALT – det er kun din fantasi, som sætter grænsen.

Med flere års erfaring indenfor print af tryksager og reklamemateriale i høj kvalitet er mulighederne mange, og vi står altid klar til at hjælpe dig godt på vej, så din virksomhed ikke bliver overset.

Vi printer blandt andet på

 • Papir i alle typer
 • Træ
 • Opskummet PVC
 • Akrylplader
 • Plexiglas
 • Aluminium
 • Stof/Polyester
 • Folie

og meget mere.

Brug for inspiration? Nedenfor kan du læse om nogle af de løsninger til print, som vi tilbyder.
Finder du ikke det, du søger, skal du bare kontakte os, for vi tilbyder meget mere end det, du finder her på siden.

Storformat, Roll up, Banner, Flag, Klistermærker og Tryksager

Storformat

Hvis et budskab skal ses på lang afstand, handler det om størrelsen (og selvfølgelig kvaliteten!).

Med storformat får du print af en vis størrelse, så din virksomhed bliver set på lang afstand. Det kan både hjælpe dine kunder med at lokalisere din butik, virksomhed eller klinik, men det er også en god metode til at reklamere og skabe blikfang overfor potentielle kunder.

Print i storformat bruges blandt andet til reklamebannere, roll ups, facadeskiltning, vinduesfolie til store vinduer, gulvreklamer, plakater og meget mere.

Du er meget velkommen til at kontakte os med din forespørgsel, så finder vi den bedste løsning i storformat.

Roll up

Med et roll up-banner bliver din reklame rullet ud.

Det er en handy og smart form for reklame, som du nemt kan have med på farten til messer, arrangementer, konferencer, udstillinger, restauranter og meget mere.

Hos PVM Reklame kan du få roll ups i høj kvalitet med eget logo og design. Vi tilbyder roll ups i flere forskellige størrelser, som varierer både i højde og bredde – lad os høre, hvad du søger!

Når du bestiller roll up-bannere hos os, leverer vi banneret med print inklusive roll up-system.

 

Banner

PVM Reklame producerer bannere i lange baner, og vi specialdesigner dem til dig, så din virksomhed bliver bemærket. Uanset om du skal bruge bannere til at hænge udenfor eller indenfor, har vi løsningen!

Vi fremstiller bannere i høj kvalitet, blandt andet som vinylbannere, meshbannere/netbannere, stofbannere, roll up-bannere og meget mere.

Netbannere/meshbannere er perfekte til udendørs brug og udendørsevents, da de er særdeles modstandsdygtige overfor det danske, omskiftelige vejr.

Derimod anbefaler vi til enhver tid vores roll up-bannere eller vinylbannere til brug indendørs – skal du bruge bannere til messer, konferencer, udstillinger eller arrangementer, er de oplagte muligheder.

Vi sørger for at montere metal snøreringe efter dine ønsker og afhængigt af, hvor og hvordan dit banner skal hænge.

Når du skal vælge det rigtige banner, skal du først og fremmest tænke budskab og motiv. Afhængigt af formålet kan det nemlig variere i forhold til, hvilken bannertype du bør vælge. Har du brug for rådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan vejlede dig.

Flag

Vi fremstiller reklameflag med eget logo i alle former og størrelser – både udendørsflag og indendørsflag.

Er du på udkig efter et logoflag, er vi klar til at hjælpe. Med et flag øger du nemlig synligheden af din virksomhed. Mange placerer ofte flere reklameflag eller logoflag ved siden af hinanden som udendørsdekoration omkring virksomheden.

Her får du reklameflag i alle farver og størrelser i den bedste kvalitet. Flag bliver selvfølgelig slidte af vind og vejr, derfor kan det være en god idé at udskiftes dem to-tre gange om året.

Har du brug for en mindre og nemmere form for markedsføring, så er beachflag løsningen for dig. Lad dig ikke narre af navnet: beachflag kan du også bruge andre steder end på stranden. Mange butikker placerer beachflag ved indgangen til deres butik eller ved indkørslen til virksomheden.

Beachflag kan du få i flere højder og udformninger, som du kan anvende ved events, messer eller fast foran butikken – og selvfølgelig også indendørs.

Klistermærker

Med klistermærker er mulighederne mange, og hos PVM Reklame producerer vi klistermærker til et væld af formål.

Nedenfor kan du se nogle forslag, og finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at kontakte os med din forespørgsel.

 • Etiketter
 • Labels
 • Piktogrammer
 • Advarselsmærker
 • Gulvreklamer

Skal du for eksempel bruge flotte, specialdesignede etiketter eller klistermærker til dine produkter, er vi specialister. Vi producerer selvklæbende labels og etiketter tilpasset netop dine produkter.

Vi sørger også for, at din virksomhed er dækket godt ind på advarselsmærker og piktogrammer, som er med til at informere dine kunder og medarbejdere om fare eller risici.

Vil du til gengæld gerne præge nuværende og potentielle kunder i en bestemt retning, er gulvreklamer et effektivt værktøj. Ofte bruger virksomheder klistermærker i form af fodspor eller pile til at præge folk til at gå i en bestemt retning eller lede dem hen til et særligt tilbud eller en vigtig information.

Tryksager

Tryksager dækker over en lang række produktmuligheder – for vi trykker og printer på næsten alt!

Vi producerer for eksempel visitkort, hæfter, brochurer, postkort, flyers, muleposer og meget mere!

Lad dig inspirere her:

 • Visitkort
 • Blokke
 • Foldere
 • Flyers
 • Hæfter og brochurer
 • Plakater
 • Mappeomslag
 • Brevpapir og kuverter
 • Postkort
 • Medarbejderskilte

Tøv ikke med at kontakte os på telefon 54 85 65 90 eller mail pvm@pvm.dk for et uforpligtende tilbud og layoutforslag – eller for at få et godt råd, så du kan komme videre i din proces.

Hos PVM Reklame tilbyder vi meget mere end det, du finder på vores hjemmeside. Vi skræddersyer størstedelen af vores løsninger, så har du en god idé, vil vi rigtigt gerne høre fra dig.

Har du en idé?

Så lad os gøre den til virkelighed.
Kontakt os, så tager vi en snak om mulighederne.