Led kunderne til din virksomhed med pyloner

Pyloner, også kendt som skiltestandere, har nogle væsentlige fordele, hvis du ønsker at gøre din virksomhed mere synlig.

Pylonerne er ofte placeret foran virksomhedens bygning, hvor de har til formål at lede kunderne til din virksomhed. På den ene side fungerer pyloner som reklamesøjler for din virksomhed, og på den anden side fungerer de som vejvisere for dine kunder.

Du har mulighed for at få informationer og logo på begge sider af pylonerne eller kun den ene.

Kort sagt gør en skiltepylon din virksomhed ekstra synlig, fordi dine kunder kan se virksomhedens logo og placering på lang afstand.

Mange virksomheder vælger også at have åbningstider og kontaktinformationer på pylonerne, hvilket er effektivt til at skaffe kunder direkte fra gaden – bogstaveligt talt.

Er du interesseret i at være synlig både om dagen og om natten, er det en fordel at få en pylon med lys, så din virksomhed ikke bliver overset i mørket.

Vi laver skiltestandere/pyloner i flere varianter. Nedenfor kan du læse om nogle af dem. Har du selv en god idé, er du velkommen til at kontakte os, så skræddersyer vi en løsning, der passer til dine behov.

  • Flad standardpylon – Her er pylonen flad på begge sider. To plader er monteret på et stativ, som støbes i jorden.
  • Buet pylon – Her buer pylonen på begge sider, det kan gøre pylonen mere fremtrædende og synlig set fra siden. To buede frontplader er monteret på et stativ, som støbes i jorden.
  • Pladepylon – Her er der tale om én plade, som støbes i jorden og derfor ikke monteres på stativ.
  • Pylon med lys – Vi kan sørge for, at din skiltestander lyser op om natten med LED-lys. Her kan du vælge, om hele skiltet skal lyse op, eller om det skal være udskåret tekst/logo, der oplyses.

Tøv ikke med at kontakte os på telefon 54 85 65 90 eller mail pvm@pvm.dk for et uforpligtende tilbud og layoutforslag – eller for at få et godt råd, så du kan komme videre i din proces.

Hos PVM Reklame tilbyder vi meget mere end det, du finder på vores hjemmeside – skal vi skræddersy et tilbud til dig?

Har du en idé?

Så lad os gøre den til virkelighed.
Kontakt os, så tager vi en snak om mulighederne.