Få et bedre arbejdsmiljø med solfilm på vinduerne

Solfilm på vinduerne er den perfekte løsning til at slippe af med gener fra solens stærke lys og varmende effekt. Med solfilm bliver overfladen, der opvarmes, flyttet til ydersiden af vinduet – i modsætning til gardiner, hvor gardinernes overflade bliver opvarmet inde i lokalerne.

Med den rette solfilm på dine vinduer sikrer du ikke kun et bedre indeklima, du øger også produktiviteten og koncentrationen hos medarbejdere og studerende.

Et varmt kontor eller klasselokale med en blændende sol, som står ind gennem vinduerne, kan have store konsekvenser for koncentrationsevnen og det overordnede arbejdsmiljø. Med den rette solfilm kan du både sænke temperaturen og skærme dine medarbejdere eller studerende for de stærke solstråler.

Hos PVM Reklame påsætter vi ofte bygningssolfilm på skoler, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger, fordi indeklimaet har så stor betydning for produktivitet og trivsel.

Med bygningssolfilm reduceres:

  • Solvarme
  • Lysgennemgang
  • Blænding
  • Indendørs solfalmning

Bygningssolfilm er desuden også energibesparende, fordi solfilmen mindsker den direkte varme fra solens stråler – dette reducerer behovet for og omkostningerne ved nedkøling af lokalerne.

Du kan sænke temperaturen omkring til 6 grader (potentielt mere) med den rigtige solfilm på vinduerne. Dermed undgår du, at kontoret eller undervisningslokalet bliver til en bageovn på årets varme dage.

Hvis du vælger at få sat solfilm på vinduerne, går du ikke på kompromis med oplysningen af lokalerne. UV-strålerne sorteres nemlig fra, men det påvirker ikke det generelle lys i rummene. Til gengæld undgår du, at gulve, møbler og vægge falmer, når UV-strålerne ikke når ind i lokalet.

Vi står altid klar til at rådgive dig om den bedste løsning med solfilm til din bygning.

Tøv ikke med at kontakte os på telefon 54 85 65 90 eller mail pvm@pvm.dk for et uforpligtende tilbud og layoutforslag – eller for at få et godt råd, så du kan komme videre i din proces.

Hos PVM Reklame tilbyder vi meget mere end det, du finder på vores hjemmeside – skal vi skræddersy et tilbud til dig?

Har du en idé?

Så lad os gøre den til virkelighed.
Kontakt os, så tager vi en snak om mulighederne.