Digital skiltning

Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for digital skiltning eller infoskærme, som det også kaldes.

Det skyldes at digital signage over en bred kam, er en effektiv måde at få sit budskab igennem til kunderne på.

Kommunikation via infoskærme er ideel i butikker, supermarkeder, hos lægen, på hoteller, i biografen, på bowlingbanen – ja kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne. En god infoskærm kan præsentere aktuelle tilbud på en måde som fanger kunden, eller give info som gør kundens oplevelse af at handle i butikken bedre. En gennemtænkt instore skærm-løsning kan således flytte kunden det sidste stykke hen til et salg, eller give præcis den viden der er vigtig der hvor brugeren er.

En infoskærm i vinduet ud mod fx en gågade eller anden trafikkeret vej, kan give forbipasserende god information om varesortiment, udsalgsperioder, åbningstider og gode tilbud. På den måde kan man invitere potentielle kunder ind i butikken, selv når man har lukket.

Detailbranchen har naturligt nok taget digital signage til sig, men også andre brancher har set mulighederne i teknikken. I mange større virksomheder skiltets der digitalt i foyeren om dagens møder og gæster og anden relevant information fra virksomheden til dens gæster/brugere/kunder.


PVM Reklame som digital skilteleverandør

Hos PVM Reklame designer vi infoskærme og strukturerer indholdet så det vises optimalt i forhold til din skærms placering, størrelse og mange andre parametre. Her trækker vi på vores mange års erfaring med grafisk opsætning af traditionelle skilte, og blander det med omfattende knowhow om digitale medier. Vi samarbejder desuden med nogen af markedets stærkeste leverandører af udstyr til digital skiltning.

PVM Reklame arbejder især med ONELAN systemet. Dels fordi det er fleksibelt og enkelt i brug og dels fordi det udmærker sig ved at være skalérbart. Det er således muligt at starte med en lille pakke, og udvide til flere skærme og playere når behovet opstår. Læs mere om ONELAN på www.onelan.com.

Infoskærmen styres fra ONELAN playeren via et lille webinterface, hvori det er muligt at redigere indhold og layout. Rent teknisk deles skærmen op i zoner, som kan indeholde tekst, billeder, video, animation, HTML, RSS feeds, embedede hjemmesider eller et TV signal. Alle zoner kan tidsstyres separat, så det rigtige indhold bliver vist på de rigtige tidspunkter og dage. ONELAN playeren kan times til at tænde og slukke skærmen efter behov.


Kontakt Oscar Møller Nielsen hos PVM Reklame på oscar@pvm.dk eller 54856590, og få en snak om hvordan du kan gøre din instore skiltning endnu bedre med en infoskærm. Eller kom og se en færdig løsning på vores kontor i Systofte.